IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser

Sammenlægningen med Østre Gasværk Teater

1.juli 2017 bliver Republique lagt sammen med Østre Gasværk Teater. Sammen bliver det til Østerbros Teater, med Emmet Feigenberg som direktør. ​

Det er Fusionsudvalget, som også er den kommende bestyrelse for det samlede teater, der med Annette Sadolin som formand, har peget på den nye direktør. Fusionsudvalget er efter en robust proces enige om, at Emmet Feigenberg har de kunstneriske og ledelsesmæssige kompetencer, der gør ham til det helt rigtige valg.

Emmet Feigenberg overtager ledelsen af teatret den 1. september 2017. Inden tiltrædelsen vil han som konsulent varetage forskellige opgaver for teatret.

Emmet Feigenberg siger:

”Det nye samlede teater i København åbner helt særlige muligheder for udvikling af scenekunsten i Danmark.  Jeg ser det som min opgave at indbyde tidens stærkeste talenter til at være med til at forme fremtidens teater.  Både det store, spektakulære og folkelige.  Og det, der søger i dybden og afprøver grænserne.”

Sammenlægningen kommer ikke til at betyde noget for dig som publikum. Du kan gå i teatret på Republique, ganske som du plejer, du kan bruge vores hjemmeside og besøge vores billetkontor – og vil også fortsat modtage Republiques nyhedsbreve.

———-

Foto: Natascha Thiara Rydvald