IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser

Sæsonkort
Se alt!
på republique Pris: 895 kr.
Studerende: 595 kr.
Unge under 25 år: 495 kr.

Køb sæsonkort

OBS! på beklagelig vis er der i Republiques trykte sæsonkatalog skrevet forkerte priser på sæsonkortet. Priserne angivet her på siden er de gældende. 

Pris: 895 kr
Studerende: 595 kr
Unge under 25: 495 kr

Ved køb af et sæsonkort pålægges et håndteringsgebyr på 50 kr.

 

DET KAN DU MED SÆSONKORTET:

Med et sæsonkort til Republique kan du se alle sæsonens forestillinger på Republiques Store Scene, Lille Scene og foyerscenen REAKTOR (sæson 17/18 varer fra 1. august 2017 – 30. juni 2018)

Du får 10 procent rabat i baren og på vores plakater.

Din ledsager sparer min. 60 kr per billet til Lille Scene og Store Scene (gælder ikke Reaktor). Får din ledsager allerede rabat (f.eks. studierabat), ydes der ikke yderligere rabat.

Når du har købt billet til tre forestillinger på Republique med dit sæsonkort, opnår du automatisk rabat til andre københavnske teatre. Læs mere om TeaterRabat her

PRAKTISK INFO:

Det er ikke nødvendigt at have det fysiske kort for at bestille billetter. Fra det øjeblik du har købt kortet på nettet, kan du bestille billetter til sæsonens forestillinger (bestil billetter her). Du skal logge ind med din mailadresse og din adgangskode, som du valgte, da du bestilte kortet.

Kortet er personligt og må kun bruges af dig. Husk at tage både sæsonkort, ID og evt. studiekort med i teatret.

Hvis du køber mere end ét sæsonkort med samme bruger-login, er det kun dig, der kan bestille billetter til de andre sæsonkortholdere. Du bedes efter købet sende en mail til billet@republique.dk og oplyse os om dit ordrenummer og om, hvilke navne der skal stå på de øvrige kort.
Ønsker du derimod, at alle skal kunne bestille billetter selv, skal sæsonkortene oprettes og købes med individuelt bruger-login. 

Ved køb af et sæsonkort vil der blive pålagt et håndteringsgebyr på 50 kr. Du kan både købe sæsonkortet på nettet og i vores billetkontor.

Ønsker du at bytte dine billetter til en anden dato, koster det 25 kr. pr. billet i byttegebyr.

Har du mistet dit kort, kan du kontakte os og få udstedt et nyt. Det koster 50 kr.

Vi tager forbehold for udsolgte forestillinger og arrangementer.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til sæsonkortet, er du meget velkommen til at kontakte os. Kom forbi vores billetkontor, åbent tirsdag-torsdag kl. 16-18 eller send os en mail på billet@republique.dk.