IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser

TIL LÆRERE

Republique ser en stor værdi i at gøre unge fortrolige med scenekunstens verden. Vi laver teater med fokus på anderledes fortælleformer, som eksperimenterer med rum, billeder, lyd, krop, situation og teknologi. Netop fordi vi i forestillingerne arbejder med anderledes fortælleformer, har de også en generel relevans for de fleste gymnasiefag. Eleverne bliver styrket i at reflektere over, hvordan verden formidles og præsenteres.

NYHEDSBREV

Vil du gerne informeres om, hvornår der foregår noget relevant på Republique for netop dine fagområder? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi fortæller om vores forestillinger og giver besked, hvis vi fx holder åbne prøver eller workshops. Vi lover, vi ikke spammer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her

UNDERVISNINGSMATERIALE

Du kan downloade undervisningsmateriale til BOSCH’ DRØM, MORPH og SUKKER nederst på siden her. Læs også gerne vores lille introduktion til det gode teaterbesøg og del den med dine elever, så de ved, hvordan de bidrager til en god teateraften. Manuskriptet til ET VINTEREVENTYR kan også findes nederst på denne side som download til undervisningsbrug.
Vi udvikler løbende undervisningsmaterialer til nogle af de andre forestillinger eller lægger manuskripter op, så kig her, inden I skal se en forestilling på Republique, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.
I kan også få en god fornemmelse af vores forestillinger ved at følge Republiques Facebook-side, hvor vi uploader fotos, videoer m.m.
Har du spørgsmål om materiale eller introduktioner, kan du kontakte dramaturg, Sanna Albjørk, på sanna@republique.dk 

GRATIS INTRODUKTIONER

Vi vil gerne, at dine elever får mest muligt ud af et teaterbesøg hos os. Derfor tilbyder vi på tirsdage gratis introduktioner til vores store forestillinger: JEANNE D’ARC og ET VINTEREVENTYR. Eleverne møder nogen fra det kunstneriske hold og bliver klædt på til at se forestillingen lige inden dens start. Vi har rigtig gode erfaringer med introduktionerne og håber, I vil gøre brug af dem. Book en introduktion, når du bestiller billetter. 

GRATIS MASKEWORKSHOP 

I forbindelse med forestillingen SUKKER afholder teatergruppen en gratis workshop. Læs mere her.

PRISER

JEANNE D’ARC og ET VINTEREVENTYR:
Tirsdag-onsdag 80 kr (kategori B) og 100 kr (kategori A). Torsdag-lørdag 100 kr (kategori B).

Alle forestillinger på Lille Scene: 80 kr.

Priserne gælder elever under 25 år i en gruppe på mindst 10 personer. For 1 medfølgende lærer gælder samme pris som for elever.
Alle bestillinger tillægges et ekspeditions- og fakturagebyr på 70 kr og hver billet et billetgebyr på 10kr. 

BILLETBESTILLING

Fra den 21. december lukkes vores billetkontor permanent, og alle henvendelser vedrørende billetter vil fremover varetages af Billetbillet. Du kan enten skrive til dem på: billet@teaterbilletter.dk eller ringe til dem på telefon 70 27 22 72. Åbningstiderne for telefonisk henvendelse er mandag – fredag kl. 12.00 – 18.00 og lørdage kl. 10.00 – 14.00.

Direkte køb af billetter kan naturligvis stadig foretages på vores egen billetside.

For at kunne oprette en bestilling har Billetbillet brug for at vide:
• ønsket dato
• antal elever og antal lærere
• prisklasse
• lærerens navn, emailadresse og telefonnummer
• skolens navn, adresse og EAN-nr
• om billetter skal tilsendes pr post (mod gebyr) eller som pdf pr mail.
• om du vil booke introduktion til forestillingen (kun på tirsdage, kun til JEANNE D’ARC og ET VINTEREVENTYR)

 

MEDIA

En lille guide til det gode teaterbesøg

Download

Pdf: Introduktion til BOSCH’ DRØM

Download

PowerPoint: Introduktion til BOSCH’ DRØM

Download

Nycirkus-øvelser til BOSCH’ DRØM og MORPH

Download

Undervisningsmateriale til SUKKER

Download

Manuskript til ET VINTEREVENTYR

Download