IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser

TIL LÆRERE

Republique ser en stor værdi i at gøre unge fortrolige med scenekunstens verden. Vi laver teater med fokus på anderledes fortælleformer, som eksperimenterer med rum, billeder, lyd, krop, situation og teknologi. Netop fordi vi i forestillingerne arbejder med anderledes fortælleformer, har de også en generel relevans for de fleste gymnasiefag. Eleverne bliver styrket i at reflektere over, hvordan verden formidles og præsenteres.

NYHEDSBREV

Vil du gerne informeres om, hvornår der foregår noget relevant på Republique for netop dine fagområder? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi fortæller om vores forestillinger og giver besked, hvis vi fx holder åbne prøver eller workshops. Vi lover, vi ikke spammer. Tilmeld dig nyhedsbrevet her

UNDERVISNINGSMATERIALE

Du kan downloade undervisningsmateriale til BOSCH’ DRØM og MORPH nederst på siden her. Læs også gerne vores lille introduktion til det gode teaterbesøg og del den med dine elever, så de ved, hvordan de bidrager til en god teateraften.
Vi udvikler løbende undervisningsmaterialer til nogle af de andre forestillinger eller lægger manuskripter op, så kig her, inden I skal se en forestilling på Republique, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.
I kan også få en god fornemmelse af vores forestillinger ved at følge Republiques Facebook-side, hvor vi uploader fotos, videoer m.m.
Har du spørgsmål om materiale eller introduktioner, kan du kontakte dramaturg, Sanna Albjørk, på sanna@republique.dk 

GRATIS INTRODUKTIONER

Vi vil gerne, at dine elever får mest muligt ud af et teaterbesøg hos os. Derfor tilbyder vi på tirsdage gratis introduktioner til vores store forestillinger: BOSCH’ DRØM, JEANNE D’ARC og ET VINTEREVENTYR. Eleverne møder nogen fra det kunstneriske hold og bliver klædt på til at se forestillingen lige inden dens start. Vi har rigtig gode erfaringer med introduktionerne og håber, I vil gøre brug af dem. Book en introduktion, når du bestiller billetter. 

PRISER

BOSCH’ DRØM, JEANNE D’ARC og ET VINTEREVENTYR:
Tirsdag-onsdag 80 kr (kategori B) og 100 kr (kategori A). Torsdag-lørdag 100 kr (kategori B).

Alle forestillinger på Lille Scene: 80 kr.

Priserne gælder elever under 25 år i en gruppe på mindst 10 personer. Én lærer går gratis med pr. klasse, derudover gælder normal voksenpris.

BILLETBESTILLING

Billetbestilling foregår direkte over vores billetkontor. 
Skriv til billet@republique.dk
Billetkontoret har åbent tirs-tors kl. 16-18.00, og der må forventes lidt svartid.
Direkte køb af billetter kan også foretages med rabat på vores billetside (dog uden gratis lærerbillet).

For at kunne oprette en bestilling har vi brug for at vide:
• ønsket dato
• antal elever og antal lærere
• prisklasse
• lærerens navn, emailadresse og telefonnummer
• skolens navn, adresse og EAN-nr
• om billetter skal tilsendes pr post (gebyr 70 kr) eller som pdf pr mail (gratis)
• om du vil booke introduktion til forestillingen (kun på tirsdage, kun til BOSCH’ DRØM, JEANNE D’ARC og ET VINTEREVENTYR)

 

MEDIA

En lille guide til det gode teaterbesøg

Download

Pdf: Introduktion til BOSCH’ DRØM

Download

PowerPoint: Introduktion til BOSCH’ DRØM

Download

Nycirkus-øvelser til BOSCH’ DRØM og MORPH

Download