IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser

"VREDE er en enestående mulighed for at opleve scenekunst, der på eminent vis gør brug af moderne teknologi", Den 4. Væg

VREDE

VREDE

3. feb. - 19. mar. 2017

En intens lydfortælling, som går lige i underbevidstheden!

Spillested En toiletbås i Republiques foyer
Varighed 50 min. uden pause
Sprog Dansk
Priser 250 kr.
Spilletider Kl. 16, 17, 18, 19 og 20. Se datoer.
Køb billet

Vreden er farlig. Den er grænseoverskridende, skræmmende, ubehagelig – og den kan gøre fucking godt. Vi vil genfinde vreden, dens vilde energi og alt det, vreden kan sætte i gang. Skuespilleren Thomas Hwan og lyddesigner Emil Bøll har skabt en medrivende og overrumplende lydfortælling, som går lige i din underbevidsthed.

OBS! Lydfortællingen kommer til at finde sted for een gæst ad gangen på en toiletbås i Republiques foyer. Vær opmærksom på, at der som en del af lydfortællingen vil forekomme totalt mørke.

7 DØDSSYNDER er Republiques teaterserie, hvor vi over to teatersæsoner tager livtag med de syv dødssynder. Syv kunstneriske hold giver deres bud på, hvordan dødssynderne kan fortolkes i dag. I efteråret 2016 viste vi GRISKHED, og i juni 2017 spillede HOVMOD. I sæson 17/18 kan du opleve forestillingerne APATI, VREDE, MISUNDELSE, FRÅDSERI og LYST. 7 DØDSSYNDER er muliggjort af Wilhelm Hansen Fonden.

  • Koncept og manuskript

    Thomas Hwan og Simon Boberg

  • Lyddesign

    Emil Bøll