IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser

LYST

LYST

2. maj. - 12. maj. 2018

Ved du nok om kussen? Få hele historien her! Vi opfører succestegneserien Kundskabens frugt om kussen med live DJ og levende tegninger på scenen.

Spillested Republique, Lille Scene
Sprog Dansk
Priser 80-195 kr.
Spilletid Tirs-fre kl. 20, lør kl. 17
Køb billet

Ved du nok om, hvad kussen er blevet udsat for gennem tiden? Hvordan den er blevet kigget på? Og hvordan er vores forhold egentlig til den i dag? Få hele historien i forestillingen LYST – en iscenesættelse af Liv Strömquists humoristiske succestegneserie Kundskabens frugt.

På scenen står skuespiller Özlem Saglanmak, i musikalsk selskab med DJ Rita Blue og med levende animationer af tegner, Frans Wej Petersen som stor del af scenografien. Kvinder som mænd vil, efter at have oplevet LYST, med garanti forlade teatersalen med nye, mørke og utrolige detaljer om det kvindelige kønsorgan.

LYST er syvende og sidste del i teaterserien 7 DØDSSYNDER. Her giver syv forskellige kunstneriske hold over to teatersæsoner deres bud på, hvordan dødssynderne kan fortolkes i dag. Teaterserien undersøger, vender og drejer nysgerrigt sceniske greb og udforsker nye områder af teatret.
7 DØDSSYNDER er muliggjort af Wilhelm Hansen Fonden.

 • Instruktør

  Mia Lipschitz

 • Efter tegneserie af

  Liv Strömquist

 • Dramatisering

  Mia Lipschitz

 • Oversat af

  Kamilla Löfström

 • Animator

  Frans Wej Petersen

 • Scenograf

  Rasmus Rahbek

Medvirkende

Özlem Saglanmak og Dj Rita Blue