IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser

1. dec. - 16. dec. 2017

Til december slår vi dørene op for Bodil Jørgensen og Jens Jacob Tychsens gakkede comedy juleshow

Spillested Republique, Store Scene
Varighed 1,5 time inkl. pause
Sprog Dansk
Køb billet

 

 

 

 

Til december slår vi dørene op for Bodil Jørgensen og Jens Jacob Tychsens gakkede comedy juleshow. En aften fyldt med skæve eksistenser, storladne sange, poesi, tryl og vanvid flettet ind i de hyggeligste julerammer, man kan ønske sig i december.

De 2 skøre kugler har ikke stået på scenen sammen siden det anmelderroste Comedyshow ”Han, Hun, Vov Og Pelsen” tilbage i 2011. Andre sider af branchen skulle undersøges, og der skulle snuses lidt til nye udfordringer og gøremål. Men nu har lysten til at lege sammen meldt sig igen, og hvad kunne være mere nærliggende end at vende tilbage til udgangspunktet – Et Juleshow. Så Tychsen og Jørgensen vover sig endnu engang ud på kanten af humorens uforudsigelige veje, hvor alt kan ske…

Så ta’ en ven under armen og slip latteren løs, mens du tager dig et tiltrængt frikvarter fra julens stress og jag.

Video

Klik her og se, hvor svære Bodil Jørgensen og Jens Jacob Tychsen er at styre til foto-shootet på deres juleshow HAN, HUN, VOV OG IGEN!

Bodil Jørgensen og Jens Jacob Tychsen fortæller om, hvad du kan forvente af deres juleshow HAN, HUN, VOV OG IGEN! Hvis de altså kan blive enige …

Bodil Jørgensen og Jens Jacob Tychsen kan stadig ikke blive enige om, hvad der skal med i deres juleshow HAN, HUN, VOV OG IGEN!

  • Af og med

    Bodil Jørgensen og Jens Jacob Tychsen

  • Scenografi

    Rasmus Rahbek