IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser

FRÅDSERI

FRÅDSERI

17. jan. - 27. jan. 2018

En iscenesættelse af Niels Henning Falk Jensbys prisbelønnede roman Techno.

Spillested Never Mind Night Club, Nørre Voldgade 2, 1358 København K
Varighed ca. 1 time og 15 min
Sprog Dansk
Priser 80-195 kr
Spilletid Ons - lør kl. 20, søn kl. 16
Køb billet

»Du løftede mig ud af gyngen og lagde mig ned. Du ryddede op, vaskede gummilagenet. Jeg orkede ikke at vaske mig, så nu ligger jeg bare her og siver ud på dine lagener. Ekstatisk. Udånder.«

Niels Henning Falk Jensbys prisbelønnede debutroman Techno fra 2016 er hårdt frådseri i sex og stoffer, men også en grænseløs overgivelse til et uudslukkeligt begær.

En ung mand er ved at lære sig selv og sit begær at kende, og han følger rastløs og forelsket med en ny fyr rundt i Københavns pulserende homomiljø; i Ørstedsparken, på barer og klubber, i sauna, på Amager Fælled. Han længes efter ekstasen i stofferne, i sexhandlingerne, i technomusikken, han giver sig hen til opløsningen af grænserne – lige indtil det hele bliver for meget.

Romanen er en direkte, hård og smuk afsøgelse af identitet. Niels Henning Falk Jensby blev tildelt Bogforums Debautpris for romanen.

Republique og Aarhus Teater vil vise det unge, grænseløse begær, energien og uskyldstabet. Vi sætter romanen i scene sitespecific på homo-natklubberne G-bar i Aarhus og Never Mind i København. Simon Matthew spiller den unge mand midt i blandt publikum, og dj Natal Zaks skaber de ekstatiske energier og nedturen.
Her kan du komme ud af den normale teatertryghed, blive grebet af bassen og komme helt tæt på en rørende, levende karakter.

Instruktør Sargun Oshana har et moderne, ungt teatersprog, der både kan ramme det hårde og poetiske i ungdommen. Han har tidligere iscenesat Caspar Erics digtsamlinger NIKE og AVATAR som readings på Republiques foyerscene REAKTOR og er nu fast husinstruktør på Aarhus Teaters Studio-scene.

Forestillingen co-produceres med Aarhus Teater og kan i Aarhus opleves på GBAR under titlen Techno. Se mere her.

 

7 DØDSSYNDER er Republiques teaterserie, hvor vi over to teatersæsoner tager livtag med de syv dødssynder. Syv kunstneriske hold giver deres bud på, hvordan dødssynderne kan fortolkes i dag. I efteråret 2016 viste vi GRISKHED, og i juni 2017 viste vi HOVMOD. I sæson 17/18 kan du opleve forestillingerne APATI, VREDE, MISUNDELSE, FRÅDSERI og LYST. 7 DØDSSYNDER er muliggjort af Wilhelm Hansen Fonden.

 

Video

 • Co-produktion med

  Aarhus Teater

 • Efter roman af

  Niels Henning Falk Jensby

 • Instruktør

  Sargun Oshana

 • Komponist

  Natal Zaks

 • Dramatisering

  Sargun Oshana og Sanna Albjørk

 • Udgivet af

  Gyldendal

 • Produceret i samarbejde med

  Gyldendal Group Agency

Medvirkende

Skuespiller Simon Mathew og dj Natal Zaks