IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser
Tilbage

VØLVENS SPÅDOM

IDÉ, VISUELT & SPISELIGT KONCEPT: Dorte Holbek, Mette Sia Martinussen, Alette Scavenius, Martin Tulinius
INSTRUKTION: Martin Tulinius
SCENOGRAFI: Dorte Holbek
MEDVIRKENDE: Morten Burian m. fl.

 

En unik nordisk mad- og teateroplevelse

VØLVENS SPÅDOM kommer du på en forunderlig og intim rejse, hvor nordisk madkultur og vølvens fortællinger om verdens skabelse, undergang og genopståen åbenbarer sig for dig – gennem dine øjne, ører, hænder og din mund. Den eksklusive rejse foregår i et sanseunivers, hvor du og forestillingens 9 serveringer med fuld vinmenu, er en del af den store fortælling.

 

Verdensklasse begivenhed

Reumert-nominerede Morten Burian brillerer som dobbeltmennesket Loke, der elegant og kynisk er vært ved den store festmiddag, som udløser Ragnarok. Dominique Jonsson, gourmet og præsident for Slow Food Reykjavik er ikke i tvivl: “Det stærkeste, jeg nogensinde har oplevet. En verdensklasse begivenhed.”

 

Eksklusiv madkunst
Maden arrangeres af madkunstner Mette Martinussen, den ene del af duoen i det verdensberømte Madeleines Madteater. Det er nyskabende, at maden hele tiden giver en ekstra dimension til oplevelsen. Når fortællingen lyder, at solen finder sin plads i universet, får du som publikum serveret en madskulptur bestående af en udsøgt tilberedt æggeblomme ved siden af jomfruhummer fra havet og grønt, fordi de første planter spirer frem.

 

Stærkt kunstnerisk team
Forestillingen skabes desuden af et stærkt kunstnerisk team bestående af Republiques Reumert-prisvindende teaterchef Martin Tulinius, den Reumert-nominerede scenograf Dorte Holbek og teaterhistoriker Alette Scavenius.

Pressen skrev

Kulturshot.dk

KultuNaut

Copenhagen Post

Berlingske

Teateranmeldelse.dk

Magasinet KBH

MetroXpress