IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser
Tilbage

TRACES

AF: Nycirkuskompagniet LES 7 DOIGTS DE LA MAIN

 

Champions League inden for Nycirkus

TRACES er Champions League inden for nycirkusforestillinger. Den har henrykket publikum og anmeldere verden over og er på Time Magazines Top 10 over bedste forestillinger i 2011. Entusiaster kalder forestillingen en milepæl. Nu kommer Les 7 doigts de la main – det canadiske nycirkus kompagni som også stod bag succesen LA VIE – tilbage til Republique med en ny oplevelse af de helt sjældne.

 

Livsbekræftende, pulspumpende akrobatik
7 mennesker står som i en storby-katastrofefilm og skal se døden i øjnene – om lidt. Men for at sætte et sidste spor i verden bringer de alle deres skæbnehistorier i spil gennem højrisikofyldt, pulspumpende akrobatik og finurlig, ekvilibristisk leg – alt sammen udført med et usædvanligt personligt overskud. Det er livsbekræftende sjovt. Det smitter. Det efterlader spor. Det er uforglemmelige 90 minutter.

 

Om kompagniet ”Les 7 doigt de la main”
”Les 7 doigts de la main” kommer fra den fransktalende del af Canada og navnet betyder direkte oversat ”håndens 7 fingre” . Det er et twist af et franskt ordsprog, hvor de fem fingre på hånden blev brugt til at beskrive bestemte dele, som i et tæt fællesskab bevægede sig mod et fælles mål.

I dette tilfælde henviser det til de 7 instruktører, som grundlagde kompagniet. Ved at kombinere deres specifikke talenter og oplevelser arbejder de mod et fælles kunstnerisk mål med den smukke fingerfærdighed, der ligger i at være en 7-fingret hånd.

Pressen skrev

Berlingske

KultuNaut

Kulturkongen.dk

Teatermania.dk

Gregersdh.dk