IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser
Tilbage

THE TIGER LILLIES PERFORM HAMLET

MED: The Tiger Lillies
KONCEPT: Martin Tulinius, Hc Gimbel og Martyn Jaques
SPILLEPERIODE: 11. + 12. september

 

The Tiger Lillies perform Hamlet

 

Om en mand, der mister alt

Shakespeares tekst er skåret i et helt nyt format i Republiques nye HAMLET-version. Kun grundfortællingen står tilbage: Om en mand, der definerer sig selv i forhold til sin familie. Hans verden smuldrer, da han fornemmer, at hans onkel har dræbt hans far og har giftet sig med hans mor.

 

Musikteater

Musikteaterforestillingen byder på dragende og poetiske billeder med linedans, kæmpedukker og fabulerende videoprojektioner. Og ikke mindst det fascinerende engelske verdensband The Tiger Lillies, som ruller fortællingen om Hamlet ud med deres gypsy-cabaret-toner.
Grammy-nomineret kultband i kongeligt dødsteater
The Tiger Lillies startede med at synge om livet blandt ludere, lommetyve og alfonser i Londons Soho. Siden vandt de en pris for opsætningen Shockheaded Peter. De forvandlede knækkede cirkusartister til sjæledybe fortællere i Tiger Lillies Variety og blev nomineret til en Grammy i 2003. Nu kommer et af Europas største musikalske kultnavne til Danmark for at fortælle historien om den martrede prins Hamlet.

Republiques egen billedskaber, Martin Tulinius, iscenesætter forestillingen, når teatret igen går i kødet på én af Shakespeares største klassikere. Med Jaques og The Tiger Lillies får han en Grammy-nomineret komponist og hans band med i forestillingen

Pressen skrev

Forbrugermania.dk

Børsen

Copenhagen Post

Kulturkongen

Politiken

JyllandsPosten