IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser
Tilbage

SPØRG DE VOKSNE

Produceret af: Republique
Instruktion: Kamilla Wargo Brekling
Manuskript: Kamilla W. Brekling i tæt samarb. m. de medvirkende og Karina Dichov Lund
Scenografi: Martin Tulinius
Koreografi & Co-instruktion: Karina Dichov Lund
Skuespillere: Jens Jørn Spottag, Camilla Bendix, Elsebeth Steentoft, Joen Højerslev, Danica Curcic, Mads Ville

 

TRAGIKOMISK FORESTILLING OM AT VÆRE VOKSEN

Reumertvinder Kamilla Wargo Brekling har en sjælden evne til lave rammende, tragikomisk satire over os moderne mennesker. Denne gang handler det om de voksne, og hvordan vi lever vores liv. Hvad fanden har vi egentligt gang i? Hvorfor gør vi, som vi gør, og hvilke regler lever vi egentlig efter? Hvem har i øvrigt fundet på dem?

 

HVOR ER VI PÅ VEJ HEN?

Mens verden er ved at ramle ned om ørene på os, fortsætter vi bare. Hvorfor stopper vi ikke op – ser på os selv og verden? Og spørger hvordan det egentlig går? Kunne vi leve på en anden måde? Hvordan ville vores liv se ud, hvis vi var mere umiddelbare og ærlige – som vores børn? Her er din billet til at stille spørgsmålet: Hvor er vi på vej hen?

 

Kamilla Wargo Brekling kender os

Kamilla Wargo Brekling har tidligere, ikke mindst i Reumert-vinderen ”Kvinde, kend din krop” og i succes-forestillingen ”PIS”, fanget det moderne menneske på kornet.

 

Vi er så mærkelige

Hun siger selv: ”Vi mennesker er så mærkelige – både kloge og dumme på samme tid. Jeg kan ikke regne ud, hvorfor vi gør som vi gør. Ved vi det overhovedet selv?”. Alligevel skaber hun gang på gang intime og vedkommende forestillinger, der får os til at tro, at hun kender os meget bedre, end vi selv gør.

Pressen skrev

Kulturkongen

Arbejderen

Teater 1

Teatermania.dk

Kulturshot

Out & About

Berlingske

JyllandsPosten

Frederiksborg Amt Avis

Gregersdh.dk