IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser
Tilbage

SLUT

SLUT handler om det moderne menneskes livtag med alderdom og ventende død. De ældre er fortroppen. Om lidt er vi dem. Vi vil høre deres historier. Her og nu. Mens de endnu danser. Synger. Skændes. Falder. Rejser sig. Igen og igen. Lever med forfald. Smiler. Drømmer. Igen og igen.

 

Kan man øve sig på at dø?

SLUT tager fat i både fordomme og fakta om alderdommen. Alderen, hvor dommen nærmer sig. Bliver det et 7-tal eller 12 med pil opad, når de ældre skal give deres liv karakter? Er der prestige i alderdommen? Eller lever vi i en tid, hvor den evige ungdom regerer? Kan man snyde eller skal man bare nyde livet og alderdommen? Kan man øve sig på at dø? Hvordan siger man farvel – og tak? Bliver man overhovedet nogensinde klar?

 

Nye syn på liv, død og alderdom

Få nye syn på liv, død og alderdom, når den Reumert-vindende instruktør kradser i overfladen og graver dybt ned i rynkerne for at hale sandhederne frem om alderdommen.

 

Om Kamilla Wargo Brekling – skarpsyn og galgenhumor

Kamilla Wargo Brekling har tidligere, ikke mindst i trilogien KRIG, UNDSKYLD! og PIS, fanget det moderne menneske på kornet. Det er en livsnødvendighed for Kamilla Wargo Brekling at afsøge livsvilkårene. Hver gang sker det med skarpsyn og galgenhumor.

 

Unik metode – intimt og krævende

Hendes unikke metode er, at hun henter private betragtninger og fortællinger ud af sine nøje udvalgte skuespillere og forvandler dem til et vedkommende manuskript og stærkt koreografisk skuespil på grænsen til det ekstreme. Lige dertil hvor det bliver allermest menneskeligt og vedkommende.

Pressen skrev

JyllandsPosten

Politiken

Berlingske Tidende

Gregersdh.dk

Krl. Dagbl.

Frederiksborg Amts Avis