IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser
Tilbage

PROCESSEN

PRODUCERET AF : Republique
INSTRUKTION & SCENOGRAFI: Martin Tulinius
MANUSKRIPT: Astrid Øye
MEDVIRKENDE: Jens Jacob Tychsen, Karen-Lise Münster, Kitt Maiken Mortensen, Morten Hauch-Fausbøll, Troels II Munk

 

Franz Kafkas store moderne klassiker

Republiques Reumert-vindende direktør, Martin Tulinius, går i kødet på en af de største klassikere i moderne europæisk kulturhistorie: PROCESSEN af Franz Kafka.

 

Jens Jacob Tychsen i hovedrollen
Jens Jacob Tychsen* spiller hovedrollen som Josef K, der mister orienteringssansen, da han anklages i en retssag uden nogensinde at finde ud af hvad, han har gjort galt, eller hvem, der anklager ham. Hvem eller hvad kæmper han imod? Det er den store fortælling om meningen med livet. Den indre forvirring over begivenhedernes absurde forløb og den kvælende klaustrofobiske følelse får en ekspressiv karakter i Tulinius’ visuelle iscenesættelse.

 

Tulinius’ drømmeprojekt
PROCESSEN er Tulinius’ drømmeprojekt, fordi Kafka beskæftiger sig med evigtgyldige menneskelige temaer, vi kan spejle os i i dag – mennesket, der befinder sig i et system, det ikke forstår. PROCESSEN udfolder sig i et fabelagtig labyrintisk univers.

 

Om Kafka
Franz Kafka hører til den moderne tids største forfattere. Temaerne for hans værker er ensomhed, frustration og undertrykkelse af individet gennem anonyme kræfter. Kafkas stil er en blanding af realisme og fantasi mixet med ironisk humor. Mareridtsagtige og klaustrofobiske stemninger gennemsyrer hans berømte forfatterskab.

 

Pressen skrev

CPHCulture.dk

JyllandsPosten

MagasinetKBH

KultuNaut

Belingske

Kulturshot

Out & About

Teateranmeldelse.dk

Gregersdh.dk

Frederiksborg Amts Avis

Kulturkongen.dk

Teater 1

Kulturkongen.dk