IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser
Tilbage

LODHO PERFORMS TOM WAITS

MED: L’Orchestre d’Hommes-Orchestres & The New Cackle Sisters

 

LODHO performs Tom Waits

En teaterkoncert og hyldest til ikonet Tom Waits
Sjældent er en så ironisk iscenesættelse skabt med så stor kærlighed. Sjældent har så stor respekt skabt så frit et fortolkningsunivers. Sjældent har et af verdens største musikikoner fået så fantastisk og unik en hyldest. På banjo, guitar, bas, spaghetti, vugge, kaffekopper, saks, balloner og mere end 80 andre musikalske rariteter.

Se en livevideo med LODHO

Underfundig og varm aften i Waits’ univers
LODHO performs Tom Waits er en teaterkoncert ud over det sædvanlige. Det canadiske L’Orchestre d’Hommes-Orhestres griber om Tom Waits’ musik og fører os dybt ind i et underholdende, begavet og hyperhumoristisk musikunivers. De har dyrket hver enkelt Waits-sang. De har udvundet instrumenter af de mest besynderlige og alternative redskaber for at sætte lyde på sangene. Og deres teatralske udtryk favner hele den musikalske følelse helt ind til den blå, blå marv.

I galskabens og genialitetens tegn
Det er kult, så det batter – med humor der kan gøre selv de sarteste sjæle sprøde. LODHO performs Tom Waits er et must for alle dem, der er fans af Tom Waits. Alle dem, som elsker følelsen af genial galskab. Alle dem, som gik høje hjem fra Jim Jarmusch-filmen Down by Law. Og som nu vil lade sig forføre igen af stemmen fra det dybeste indre.

Pressen skrev

KultuNaut

terateranmeldelse.dk

Copenhagen Post

Arbejderen

Kulturkongen

Børsen

Teatermania.dk