IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser
Tilbage

CABARET BRISE-JOUR

Produceret af: L´Orchestre d´hommes Orchestres
Musik: Kurt Weill
Actor: Bruno Bouchard, Danya Ortmann, Philippe Lessard-Drolet, Lyne Goulet, Simon Elmaleh, Simon Drouin, Jasmin Cloutier, Gabrielle Bouthiller

 

BERLINER CABARET MED KURT WEILL

Drøncharmerende LODHO, som stod bag den komplet udsolgte LODHO performs TOM WAITS afslører nu et nyt musikalsk univers. De genopliver 30’ernes Berliner Cabaret stemning med Kurt Weill’s udødelige musik. LODHOs 8 musikere-sangere-komikere hylder hele spektret af Weills musik – fra krigstidens alvor til lysene på Broadway.

 

IØREFALDENDE OG MUNTER KURT WEILL MUSIK

Weills musik er umiddelbart iørefaldende og munter. Han evnede at lave subtil samfundskritik og samtidigt udtrykke evigtgyldige eksistentielle udfordringer, som f.eks. menneskets håbløse jagt efter et sorgløst liv.

 

Opfindsomme og pikante scenarier vokser ud af musikken

Gruppen LODHOs helt store talent er, at de får opfindsomme og pikante scenarier til at vokse ud af musikken, bl.a. med deres opfindsomme Storm P-lignende instrumenter. Det er som om deres kreativitet er et uudtømmeligt kar af vanvittige idéer. Samtidigt mærker man deres store kærlighed til kunsten. Det er den, der sikrer, at de kommer i mål med deres fantasifulde, musikalske fortolkninger. Det er den, der får en til at føle, at man er en særlig gæst i deres fantasifulde og underholdende leg.

 

“Laser og pjalter”

Kurt Weill er mest kendt for sin musik til ”Laser og Pjalter”. Det var Brechts og Weills gennembrud i Berlin i 1928. De to skrev flere operaer sammen, men da 2. verdenskrig sendte dem begge i eksil, skiltes deres veje. Weill tog til Paris og endte i USA, hvor han bl.a. fik stor succes på Broadway.

Pressen skrev

Arbejderen

cphpost

Kulturshot.dk

MagasinetKBH