IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser

Persondatapolitik

1. EJEROPLYSNINGER

Dette website udbydes af:

Republique
Østerfælled Torv 37
2100 København Ø
Telefon: +45 33 23 31 00
Email: mail@republique.dk


2. PERSONOPLYSNINGER

2.1 Sådan behandler vi dine personoplysninger

Denne oplysningstekst beskriver, hvordan dine personoplysninger indsamles og behandles af Østerbro Teater som dataansvarlig som led i vores markedsføring og salg.

Denne behandling omfatter udarbejdelse af profiler på baggrund af de beskrevne oplysninger med henblik på markedsføring af Østerbro Teater.

2.2 Vores behandling af personoplysninger

Grundlaget for behandlingen af dine personoplysninger er vores mulighed for at kunne leve op til vores aftale med dig, herunder at levere de oplysninger, ydelser og tilbud, du har valgt, samt legitim interesse.

2.3 Hvilke personoplysninger

De oplysninger, vi behandler, er bl.a. kontaktdata, herunder navn, e-mail, telefonnummer, sms og bopæl. Vi registrerer også købshistorik om, hvad du køber og hvornår, samt præferencer og interesser for at kunne tilbyde dig relevante fordele m.v. Herudover vil vi foretage løbende målinger af kundetilfredshed.

Disse oplysningerne stammer direkte fra det, du oplyser, og din brug af vores hjemmeside.

2.4 Videregivelse

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter uden for Østerbro Teater, medmindre du har samtykket til en sådan videregivelse, eller det følger af lov- eller myndighedskrav. Videregivelse vil tillige kunne ske i forbindelse med fusion/opkøb/salg.

2.5 Opbevaring

Dine personoplysninger vil blive opbevaret så længe det er nødvendigt for at leve oplysning til aftalen med dig og at sikre os i forhold til spørgsmål om forældelse af mulige retskrav og efterlevelse af lov- og myndighedskrav om opbevaring.

2.6 Dine rettigheder

I forbindelse med behandlingen af oplysninger har du ret til at anmode om indsigt i og berigtigelse, sletning eller begrænsning af behandling vedrørende dine personoplysninger eller til at gøre indsigelse mod behandling samt retten til dataportabilitet. Hvis du ønsker at gøre brug af disse rettigheder, kan du kontakte teatret. Du har også ret til at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger.

3. COOKIES

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

3.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

3.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 

3.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

3.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt geografi, for at tilpasse indhold.

3.5 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout