IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser

VREDE

VREDE

En podcast af Thomas Hwan og Third Ear. Vreden er farlig. Den er grænseoverskridende, skræmmende, ubehagelig – og den kan gøre fucking godt.

Spillested Offentliggøres senere
Priser Billetter sættes i salg senere
Spilletid Offentliggøres senere. Forår 2018

Vreden er farlig. Den er grænseoverskridende, skræmmende, ubehagelig – og den kan gøre fucking godt. Skuespiller Thomas Hwan vil genfinde vreden, dens vilde energi og alt det, vreden kan sætte i gang.

Podcastkollektivet Third Ear er kendt for deres lydfortællinger, der skaber medrivende suspense direkte i dit øre. I en visuel verden har de gjort lyd cool igen. Sammen skaber Third Ear og Thomas Hwan en lydfortælling, der kan genantænde vreden og få den til at dunke i din krop.

Forestillingen er site-specific og foregår et sted i byen med Thomas Hwans stemme i dit øre. Spilleperiode og sted offentliggøres senere, hvor billetter også sættes i salg. Følg med i vores nyhedsbrev.

7 DØDSSYNDER er Republiques teaterserie, hvor vi over to teatersæsoner tager livtag med de syv dødssynder. Syv kunstneriske hold giver deres bud på, hvordan dødssynderne kan fortolkes i dag. I efteråret 2016 viste vi GRISKHED, og i juni 2017 spillede HOVMOD. I sæson 17/18 kan du opleve forestillingerne APATI, VREDE, MISUNDELSE, FRÅDSERI og LYST. 7 DØDSSYNDER er muliggjort af Wilhelm Hansen Fonden.

  • Idé, koncept og tekst

    Thomas Hwan og Third Ear

  • Speak

    Thomas Hwan