IE8

Du bruger en forældet
browser og kan derfor
ikke se siden

Hent ny browser

APATI

APATI

13. sep. - 30. sep. 2017

Hvorfor fortsætter vi med at leve?

Spillested Republique, Lille Scene
Sprog Dansk og lidt engelsk
Priser 80-195 kr.
Spilletid Tirs-fre kl. 20, lør kl. 17
Køb billet

En kvinde kommer hjem. Hun laver mad, spiser, vasker op. Hun går på nettet, læser nyhederne. Radioen er tændt. Hun er alene og siger ikke noget. Vi ser hende, men hun ser ikke os. Hun gør bare, som hun altid har gjort – hvad skulle hun ellers?

Den serbiske instruktør Anja Suša stiller i sine forestillinger skarpt på livet i den vestlige verden. Med Marie Louise Wille på scenen sætter APATI spørgsmålstegn ved, om vi overhovedet lever – og hvorfor vi bliver ved med at holde verden kørende.

APATI er baseret på den vesttyske dramatiker Franz Xaver Kroetz’ stykke Ønskekoncert.

Ring 69139190 og fortæl os om dine bekymringer

 
I forestillingen vil vi gerne give plads til dine bekymringer. Derfor har vi oprettet en telefonsvarer, som du kan ringe til og ønske en sang, der siger noget om din bekymring. Vi har ingen Jørn Hjorting til at svare, men i forestillingen vil man kunne høre sangønskerne, og måske vi vælger at spille dín sang.
Vi håber, I vil dele stort som småt med os. Så vi også kan være fælles om det, der ser sort ud <3
Ring til 69139190.

7 DØDSSYNDER er Republiques teaterserie, hvor vi over to teatersæsoner tager livtag med de syv dødssynder. Syv kunstneriske hold giver deres bud på, hvordan dødssynderne kan fortolkes i dag. I efteråret 2016 viste vi GRISKHED, og i juni 2017 kommer HOVMOD. I sæson 17/18 kan du opleve forestillingerne APATI, VREDE, MISUNDELSEFRÅDSERI og LYST. 7 DØDSSYNDER er muliggjort af Wilhelm Hansen Fonden.

 • Instruktør

  Anja Suša

 • Scenograf

  Helga Bumsch

 • Kostumedesign

  Maja Mirkovic

 • Dramaturg

  Tom Silkeberg

 • Lysdesign

  Christoffer Gulløv

Medvirkende

Marie Louise Wille & Trampolinhusets kor